Virkade saker

Direktlänk till inlägg 6 juni 2010

Virkad sommarkasse

Av leena - 6 juni 2010 20:27


VIRKAD SOMMARKASSE


  


Enkel och snabbvirkad sommarkasse. Perfekt att ha med till stranden eller ha i sin varma kofta för kyligare sommarkvällar.

Jag använde virkkrok 3,5 och virkgarnet är mysterierulle av något grövre garn som jag köpte in på loppis i vintras.  

Nedanför har du mönstret, mycket nöje.


  


   
ANNONS
 
moster ingalisa

moster ingalisa

7 juni 2010 08:00

Vilken söt väska!

http://mosteringalisa.blogspot.com

 
Fiff

Fiff

7 juni 2010 08:30

Jättesnygg!

http://fiffelochtrad.blogspot.com

 
Ingen bild

RaraSara

19 januari 2011 15:37

Hejsan!
Jag skulle väldigt gärna vilja försöka virka den här påsen, men det är hopplöst att se detaljerna i beskrivningen, och hur jag än försöker förstora upp den så blir den bara suddig. Det finns ingen möjlighet att du skulle kunna lägga upp den som en pdf-fil tror du?
Mvh, Sara

 
Ingen bild

leena

19 januari 2011 15:46

Hej Sara!
Prova att högerklicka bilden och öppna en ny flik/sida. I den tar du muspekaren över bilden får du ett förstorningsglas. Förstora bilden. Kopiera den sen efter det i din dator. Blir något bättre bild sen. / Leena

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av leena - 12 juli 2015 14:56

Hej bloggläsare!   Har varit borta ett tag från bloggen ett tag men tänkte ta upp den igen så smått fram till hösten. Får be även ursäkt till alla som jag inte har svarat men nu när jag lyckats hitta lösenordet till bloggen så kommer det att bli ...

Av leena - 19 februari 2012 15:58


Har fått ett par frågor var man kan hitta DMC virkgarn. Här kommer ett par länkar på butik som jag har hittat ute på webben:   http://www.torgstenen.se/dmc-virkgarn-1351.html (Har inte personligen handlat i denna webbutik).   http://www.garnl...

Av leena - 19 februari 2012 15:16

Är inne med shabby shic och försöker inreda hemma med både spets och gammalt. En liten fin virkad brudkrona ville jag virka och hittade en bra mönster i en äldre virktidning. Har ändrat om något på toppen eftersom tyckte att det blev så glest. Men hå...

Av leena - 5 februari 2012 13:37

Önskar en god fortsättning på nya året 2012 för Er alla som läser denna blogg. Har tagit en välbehövlig "semester" från bloggen för att ladda upp kreativiteten, men nu är jag tillbaka igen med full pysselkraft. Tack Pysselfarmor för all reklam du h...

Av leena - 6 november 2011 15:22

  Den här var rolig att göra. Luffarslöjd är jätteskoj att pyssla med och är inte så svårt. Om du inte har gjort luffarslöjd förut finns det många bra böcker att lära och få inspiration ifrån. En bok som jag kan rekommendera är Trådkonst av Gerd...

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Gilla bloggen på facebook

Omröstning

Vilket av följande virkmönster skulle du vilja att det fanns på Virkade Saker-bloggen.
 Dukar
 Spets
 Mattor
 Kläder
 Väskor
 Halsdukar, handskar, mössor, strumpor
 Amigurumi
 Irländsk virkning
 Köksaccessoar
 Prydnadssaker
 Gardiner
 Filtar, överkast
 Smycken
 Övrigt

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Virkade saker med Blogkeen
Följ Virkade saker med Bloglovin'

Gästbok

Youtube - Virkning

Visitors


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se